U Nevesinju pronađen zasad marihuane

Autor: Direkt Aktuelno Crna hronika
1 minuta čitanja
(FOTO: PU Trebinje)

Nevesinjska policija, zajedno sa Odjeljenjem za organizovani kriminalitet i droge, u dvorištu kuće u Nevesinju, koja je vlasništvo lica inicijala Đ. К, pronašla je 34 stabljike zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu.

(FOTO: PU Trebinje)

Zasad je pronađen u Ustaničkoj ulici, a stabljike su visine od 45 do 295 cm.

Uviđaj na mjestu pronalaska stabljika izvršen, kojom prilikom su izuzete stabljike indijske konoplje. Izvršeni su pretresi šireg lica mjesta pronađenih stabljika, kao i kuće, pomoćnih prostorija, koje koristi navedeno lice, a sve u cilju pronalaska predmeta i tragova koji mogu poslužiti u dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“

Policijske uprava Trebinje je u toku 2021. godine ukupno evidentirala 79 slučaja zloupotrebe opojnih droga, i to osam krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i 71 prekršaj iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Protekle sedmice policija je pronašla zasad od 99 stabljike marihuane u selu Mirilovići kod Bileće i uhapsila lice inicijala M. D.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *