Razjedinjena opozicija u Nevesinju: Šešeljevi radikali imaće svog kandidata za načelnika

Autor: Nikolija Bjelica Škrivan Aktuelno Politika
1 minuta čitanja
Sjednica Izvršnog odbora SRS dr Vojislav Šešelj

Milan (Mišo) Šipovac biće kandidat za načelnika opštine Nevesinje ispred stranke SRS dr Vojislav Šešelj, potvrdio je ovo za “Direkt” Darko Marić, odbornik ove stranke u Nevesinju.

srs dr vojislav seselj
Sjednica Izvršnog odbora SRS dr Vojislav Šešelj

“Na sjednici Izvršnog odbora SRS Dr Vojislav Šešelj, koja je održana juče u Bjeljini, i zvanično je potvrđeno da će stranka u Nevesinju na predstojecim lokalnim izborima imati kandidata za načelnika opštine. Naime, radi se Milanu Šipovcu, diplomoranom ekonomisti sa dugogodišnjim iskustvom u rukovođenju javnim preduzećima. Gospodin Šipovac je trenutno zaposlen u Direkciji šuma Republike Srpske, oženjen, otac dvoje djece i nestranačka je ličnost”, rekao je Marić koji će predvoditi odborničku listu.

Marić je rekao da ih SDS nijednom nije pozvao na dogovor prilikom odlučivanja o kandidatima, te da su zato odlučili da imaju svog kandidata za načelnika.

“Očekujemo podršku dijela nezadovoljnih članova SNSD-a, te njihovih koalicionih partnera, te velikog dijela opozicije”, kaže Marić.

SNSD-ov kandidat, koga je podržalo osam političkih stranaka, je aktuelni načelnik Milenko Avdalović, dok je kandidat SDS-a Milovan Cvijetić.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *