Slavko Vučurević ozvaničio članstvo u SPS-u

Autor: Nikolija Bjelica Škrivan Aktuelno Politika
2 minuta čitanja

Bivši PDP-ov gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević ozvaničio je svoje članstvo u Socijalističkoj partiji Srpske (SPS) i od danas je šef povjereništva ove partije u Trebinju, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare SPS-a. 

On je rekao da je sa njim ovoj partiji pristupilo još “dvadesetak ili tridesetak ili više” bivših članova PDP-a. 

“Mislim da znamo dobro raditi za dobro Trebinja. Trebinje nije zaboravilo sve ono što smo radili od 2012. do 2016. godine. Ja ću još jednom ponoviti da je to najveći investicioni iskorak Trebinja od 70-ih godina. Mi imamo snage i motiva da još više uradimo, pogotovo jer je SPS mlada partija”, rekao je Vučurević.

Potpredsjednik SPS-a Maksim Skoko ustvrdio je da je Vučurević, za vrijeme svog mandata u Trebinju, doprinio tome da se u ovom gradu ljepše i lakše živi.

Predsjednik ove partije Goran Selak rekao je da je SPS mnogo dobila sa Slavkom Vučurevićem.

Kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare ove stranke u Trebinju, u narednom periodu će biti izabrano rukovodstvo gradskog odbora. Dosadašnji šef povjereništva bio je Dejan Bošnjak.

U SPS-u se nadaju jednom direktnom mandatu i jednom kompenzacionom mandatu na opštim izborima, koji će biti održani u oktobru ove godine.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *