SDS-ov Bojan Samardžić kandidat za načelnika Berkovića

Autor: Nikolija Bjelica Škrivan Aktuelno Istražujemo Politika
1 minuta čitanja
Bojan Samardžić, kandidat za načelnika Berkovića (Foto: Srna)

Bojan Samardžić iz SDS-a biće kandidat ove stranke za načelnika opštine Berkovići na predstojećim ovogodišnjim lokalnim izborima. Bojan Samardžić, kandidat za načelnika Berkovića

Bojan Samardžić, kandidat za načelnika Berkovića (Foto: Srna)

Samardžić je razloge svoje kandidature obrazložio pred članovima Skupštine Opštinske organizacije SDS-a Berkovići, te predsjednikom SDS-a Milanom Miličevićem i jednim od potpredsjednika Ognjenom Bodirogom.

Inače, Samardžić je u posljednja dva mandata bio zamjenik načelnika Opštine Nenada Abramovića, a prije toga je bio menadžer ove opštine.

U svom govoru rekao je da dobro poznaje opštinsku upravu i da posjeduje značajno iskustvo u politici i rukovođenju lokalnom upravom.

“Moja kandidatura nije stvar lične ambicije ni prestiža, već lične odgovornosti, dakle, znanje i iskustvo koje posjedujem želim da stavim na raspolaganje Berkovićima”, naveo je Samardžić.

Dodao je da bi njegov izbor bio jednim dijelom i kontinuitet sadašnje vlasti, ali i, kako je kazao, diskontinuitet, jer bi, kako uvjerava, u nekim situacijama, ne precizirajući kojim, imao drugačiji pristup.

“U opštinsku upravu biće implementiran projektni pristup. Ne u smislu pisanja projekata, već projektne logike i filosofije”, zaključio je Samardžić.

Iz berkovićkog SNSD-a još uvijek se nisu oglašavali o tome ko bi mogao na crtu SDS-ovom kandidatu.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *