Posljednji dan 2022. godine u Hercegovini

Autor: Direkt Aktuelno Društvo
2 minuta čitanja

Od nove 2023. godine dijeli nas još samo devet sati. Posljednji dan 2022. godine u Hercegovini je bio prijatan i više proljećni no zimski. Na ulicama hercegovačkih gradova, izuzev Trebinja, ipak nije bilo mnogo života. 

 

U Gacku je, kako je to primijetila naša novinarka, više auta nego ljudi. Kako su nam čitaoci javljali, tako je danas bilo i u Ljubinju i Berkovićima.

Prazne je ulica u Berkovićima
Gacko posljednjeg dana 2022. godine
Posljednji dan 2022. godine u Nevesinju

Novogodišnja euforija, izgleda, najviše je razdrmala Trebinjce, Trebinjke i brojne turiste koji su novogodišnje praznike odlučili da provedu na jugu Republike Srpske. Zato je danas na ulicama grada gužva. Bilo je i auta i ljudi. Nije ni čudo, budući da će jedino u Trebinju biti organizovan doček nove godine na otvorenom. Na gradskom trgu nastupiće Peđa Jovanović, a doček je organizovan i u gradskim lokalima. Višednevni novogodišnji program organizuju Grad Trebinje i Turistička organizacija.

U Trebinje na doček Nove godine

U ostalim mjestima građani će novu godinu dočekati ili u lokalnim kafićima ili će pak doći do Trebinja. Neki će se tradicionalno spustiti do hrvatskog ili crnogorskog primorja. Za neke je porodično okruženje najbolji izbor.

U posljednje vrijeme sve više su popularne dnevne žurke. U nekim kafanama u Trebinju već je jutros počela dobra zabava, pa oni koji su od prije podneva u dobrom raspoloženju kažu da će doček Nove godine prespavati.

Gužva je i u prodavnicama. Redovi na kasama ne obeshrabruju kupce, koji hvataju posljednje sate za kupovinu namirnica, kako bi se obezbijedili za neradne dane.

Gdje god da budete u ponoć, ekipa Direkta vam želi srećnu i uspješnu 2023. godinu.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *