Osnovni sud u Trebinju ponovo odbio pritvor za Zvijera

Autor: Direkt Aktuelno
1 minuta čitanja
Protest za Dušana Miloševića ispred Palate pravde u Trebinju

Osnovni sud u Trebinju odbio je žalbu Okružnog javnog tužilaštva Trebinje i ponovo donio odluku da odbije pritvor za Marka Zvijera, koji se, zajedno sa Željkom Vujovićem i jednim maloljetnikom, sumnjiči za krivično djelo “protivpravno lišavanje slobode” na štetu mladića Dušana Miloševića iz Bileće, saznaje “Direkt”.

Protest za Dušana Miloševića ispred Palate pravde u Trebinju

Porodica Dušana Miloševića za naš portal kaže da još nisu dobili zvaničnu odluku suda, ali da neće stati u svojoj borbi, te da će u narednom periodu ponovo najaviti proteste ispred Palate pravde u Trebinju.

Podsjećamo, u Bileći su juče održani masovni protesti, kojima su prisustvovali građani ove, ali i drugih istočnohercegovačkih opština, na kojima su izrazili nezadovoljstvo odlukom suda da ne stavi u pritvor osumnjičenog Marka Zvijera.

Policijska uprava Trebinje je 9. februara ove godine Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Protivpravno lišenje slobode “ i „Tjelesna povreda“ protiv Marka Zvijera i Željka Vujovića. Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, Zvijer je predat Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, dok je Vujović trenutno nedostupno organima gonjenja, a za njim je raspisana potraga od strane Policijske uprave Trebinje.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *