Od Bilećanina za Novaka Đokovića – naselje

Autor: Direkt Aktuelno Foto vijest
2 minuta čitanja

Ljubav jednog Bilećanina prema Novaku Đokoviću nema granice. Nakon što je prije dvije godine odlučio da ulicu u kojoj živi samoinicijativno nazove ulicom Novaka Đokovića, Boro Rogan danas je otišao korak dalje. Zahvaljujući njemu, veliki teniser je tako u Bileći dobio i svoje naselje. Nastavi li Đoković da pobjeđuje, Rogan bi mogao i Bileći da promijeni ime. 

Ako pitate Bora Rogana, bilećko naselje koje se nalazi na raskrsnici koja vodi prema Nikšiću od sada je naselje Novaka Đokovića. Sa tim se vjerovatno neće složiti nadležni u ovoj maloj hercegovačkoj opštini, ali će se, ako ništa drugo, sigurno nasmijati. 

“Ovo naselje i nije imalo neko ime”, obrazlaže Rogan, za koga je Đoković, pravi heroj.

Kaže da Đokovića prati godinama i da se u njemu probudi neko posebno raspoloženje svaki put kada Đoković pobijedi.

“On je nenadmašiv u sportu kojim se bavi. I ne samo to, on je dobar čovjek, podjednako cijeni i poštuje sve svoje rivale i sve ljude, bez obzira na vjeru i naciju… Kada je osvojio 21. grend slem postavio sam tablu kraj svoje kuće sa natpisom Ulica Novaka Đokovića, sad kada je osvojio 22. grend slem postavio sam tablu – naselje Novaka Đokovića”, pojašnjava ovaj Bilećanin.

U naselju je, dodaje, sedam-osam kuća i svi su, navodi Rogan, veliki Đokovićevi fanovi.

“Svi su oduševljeni njegovom igrom i mojom reakcijom”, kaže Rogan i dodaje kako se nada da će Đokovića put nanijeti u Bileću i da će se tu upoznati.

Podsjetimo, Novak Đoković juče je osvojio deseti Australian Open, nakon što je u finalu savladao Stefanosa Cicipasa u finalu ovog takmičenja, bez ijednog izgubljenog seta. 

Podijeli članak
1 komentar
  • On je nešto najbolje što se.desijo Srbiji i Srpskom rodu nek zahvali svojoj upornosti.a sad ga svi tajkuni mu.se lickaju a kad je bilo teško malo te ko.poznaje ne kaže se zalud Dok se pipa.vrti i ražanj okreće prijatelja ponestati neće ŽIvo.Novaće.Naljbolji čovječe .Pozdravljate Vinko Zoričić H. Novi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *