Mastilović: Zapaljen je auto moga brata, ali upozorenje je namijenjeno meni

Autor: Nikolija Bjelica Škrivan Aktuelno Crna hronika
2 minuta čitanja
Milutin Mastilović (Foto: Direkt)

Auto koji je noćas zapaljen ispred porodične kuće odbornika Milutina Mastiliovića, u vlasništvu je njegovog brata Vladana, no odbornik Mastilović smatra da je došlo do greške i da je svojevrsno upozrenje namijenjeno njemu, jer su njegov i bratovljev automobil identični. 

Milutin Mastilović (Foto: Direkt)

“Automobil je moga brata, ali imamo dva ista automobila i čak su iste boje. Moj auto nije bio kod kuće noćas, supruga je bila u Bileći. Mislim da je došlo do greške i da je to bilo namijenjeno meni”, izjavio je Mastilović.

On je rekao da mu motiv koji je počinilac mogao da ima nije jasan, ali je na današnjem zasjedanju trebinjske skupštine, ipak, prozvao poslanika Nebojšu Vukanovića da svojim objavama crta metu na čelu ljudima u Trebinju, između ostalog njemu i njegovoj porodici.

“Razlog zbog koga je to urađeno nije mi jasan, prije svega, moja porodica i roditelji dugo godina žive i rade tu u Trebinju i ne možemo da sumnjamo u bilo koga. Međutim, u zadnjem periodu su se pojavili raznorazni napisi pojedinih ljudi na blogovima i konferencije koje su sazivane, na kojima je izgovoreno niz laži i neistina i mi sumnjamo da je na neki način to povod”, rekao je Mastilović.

Dodao je da ranije nije imao prijetnje i sukobe koji bi mogli biti povod paljenja automobila.

Kaže da je uznemiren zbog toga što se dogodilo, ali dodaje da vjeruje da će policija naći počinioce.

Policija je završila uviđaj, a kako su nam ranije rekli, izuzeti su svi tragovi i predmeti koji mogu služiti u otkrivanju počinilaca.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *