Kostrešević umjesto Nešića

Autor: Direkt Aktuelno Politika
1 minuta čitanja
Nenad Nešić

Nadzorni odbor “Puteva Republike Srpske” imenovao je Davora Kostreševića za vršioca dužnosti direktora u ovom preduzeću, saznaje portal CAPITAL.

Nenad Nešić

On je na toj funkciji naslijedio Nenada Nešića, koji je juče podnio ostavku koju je obrazložio zdravstvenim razlozima, ali tek nakon cjelodnevnog pritiska najviših funkcionera SNSD-a i Republike Srpske da se ukloni sa te pozicije.

Kostrešević je do imenovanja vršio dužnost izvršnog direktora za tehničke poslove, a po zanimanju je diplomirani inženjer građevine.

DNS izlazi iz koalicije?

Nešić je danas rekao da će sjednica Predsjedništva ove stranke, a na kojoj će se odlučivati o nastavku saradnje sa SNSD-om i izlasku iz koalicije, biti održana najvjerovatnije sutra.

Konačnu odluku će donijeti Predsjedništvo DNS-a na sjednici koja će se održati u narednih dan ili dva. Interes DNS-a stavljam iznad ličnog interesa“, rekao je Nešić za “Nezavisne novine”.

Komentarišući izjavu Aleksandra Glavaša, poslanika DNS-a, koji je rekao da DNS planira napuštanje koalicije jer ne može trpiti pritiske i obezvređivanje, Nešić je rekao da svaki poslanik DNS-a ima pravo da kaže šta misli.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *