Kadet sa seniorima: Savo Šušić na pripremama sa “prvim timom” Borca

Autor: Miloš Vasiljević Aktuelno Priče s granice
3 minuta čitanja

Savo Šušić(16) već druge pripreme je sa “prvim timom” banjalučkog Borca, a to je potvrda da tim iz Platonove ulice najozbiljnije računa na ovog super talentovanog odbrambenog igrača.

Gačanin, koji je još kao dječak rodni grad zamijenio onim najvećim u Republici Srpskoj, kako bi svoje fudbalsko znanje nadogradio u klubu kao što je Borac, vjeruje da će još jednom opravdati povjerenje te što prije obući “crveno – plavi” dres seniorske ekipe.

Ovo su mi druge pripreme sa prvom ekipom. Znam već kako ide, upoznat sam kako se kvalitetno radi i spreman sam da ispunim zahtjeve koji se nalaze ispred nas. Osjećaj je neprocjenjiv, jer kada treniraš sa profesionalnim igračima iz dana u dan napredujem, a posebno mi mladi igrači mnogo učimo“, kazao je Šušić. One prošlogodišnje pripreme bile su svojevrsno “probijanje leda”. Nakon uspješne polusezone u kadetskoj selekciji, želi da se dokaže i još jednom pokaže koliko vrijedi, ovog puta na “skeneru” trenera Nemanje Miljanovića.

Na meni je da naporno i predano radim. Trudim se iz treninga u trening što više da napredujem, tako da se nadam se da ću dobiti uskoro šansu” kazao je Savo Šušić koji je ujedno i kapiten U-17 reprezentacije BiH.

Ekipa će prvi dio priprema koje su počele danas odraditi na Gradskom stadionu gdje će trenirati do 27. januara pa onda sljedi put u Antaliiju gdje će odraditi bazični dio priprema, a tu će provesti 15 dana.

Sezonom koja je iza njega i više je nego zadovoljan, no naglašava da uvijek može bolje.

Kao i kod svih sportista, bilo je uspona i padova što je normalno i u fudbalu, ali ja sam takav da uvijek težim ka boljem. Fudbal je meni jednostavno način život, strast i nešto bez čega ne mogu nijedan svoj dan zamisliti, a biti u društvu ovakvih profesionalaca, ali i nositi grb Borca prava je privilegija“, zaključio je na kraju Šušić.

Banjalučani će u turskoj Antaliji odigrati pet prijateljskih mečeva, a jedan prijateljski susret imaće i prije samog odlaska u Antaliju.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *