Dučićeva ulica u pretprazničnom duhu

Autor: Direkt Aktuelno Društvo
2 minuta čitanja
(Foto: Direkt)

Praznici su vrijeme darivanja,  pa ako još uvijek niste odlučili kako da obradujete dragu osobu, a da pritom nekoga i usrećite, možete posjetiti Dučićevu ulicu u Trebinju u kojoj možete naći unikatan poklon ili proizvod, koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

(Foto: Direkt)

Unikatne poklone u Dučićevoj ulici izložili su članovi  Udruženja Sunce nam je zajedničko, kažu svaki nastaje uz puno ljubavi.

(Foto: Direkt)

“Pored crteža naših članova, magneta, imamo i unikatne poklone koji su nastali kao rezultat reciklaže”, rekli su nam iz Udruženja Sunce nam je zajedničko.

Dadaju da u ponudi imaju za svakoga po nešto, a na trebinjskom trgu ih možete pronaći još sutra.

(Foto: Direkt)

“Ovdje smo od juče. Planirali smo još sutra da budemo, od 10 do 12 časova pošto u četvrtak i petak organizujemo novogodišnje žurke”, kažu iz ovog Udruženja i dodaju da su zadovoljni koliko je ljudi kupovinom podržalo njihov rad.

Nedaleko od njih ulicu Jovana Dučića krasi i štand  Fondacije Sveti Vukašin.

Pored humanitarne kutije, izloženi su i proizvodi Fondacije, paketići, a u ponudi imaju i palačinke i sokove.

Tu su, kažu, ove godine, pred Božićni bazar, jer su cijene svih namirnica značajno poskupjele.

(Foto: Direkt)

Inače Božićni bazar su članovi Fondacije Sveti Vukašin već tri puta organizovali pred najradosniji hrišćanski praznik. I na taj način prikupljaju sredstva koja koriste za pomoć socijalno ugroženim porodicama.

Ove godine su za Božić iz Fondacije Sveti Vukašin podijelili pakete za 70 socijalno ugroženih porodica. U svakom paketu je, kako je tada rečeno, bilo, u zavisnosti od broja članova, po kilogram pečenja i kolača, sira, te litar ulja, šećera i kafe.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *