DIREKT IZBORI: Srđan Milović – Nema oprosta ako ne pobijede Dodik i Cvijanović (VIDEO)

Autor: Direkt Aktuelno Politika Video
2 minuta čitanja
Srđan Milović, Željka Cvijanović i Milorad Dodik (Foto: SNSD Gacko)

Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u izbornoj jedinici 9 Srđan Milović rekao je na tribini u Gacku da je Milorad Dodik zaslužan što Termoelektrana Gacko još uvijek radi te naglasio da se ne smije desiti to da u Gacku izgube Dodik i Cvijanović. 

Srđan Milović, Željka Cvijanović i Milorad Dodik (Foto: SNSD Gacko)

U svom obraćanju okupljenima rekao je da je razgovarao sa svima koji su mu se obratili i koji su imali bilo kakve zahtjeve, pa se zato odvažio i da od gatačkih birača zahtjeva pobjedu Željke Cvijanović i Milorada Dodika. U suprotnom, rekao je, nema oprosta.

“Zahtjevam od vas i tražim punu podršku za SNSD. Tražim da u Gacku mora da pobijedi Milorad Dodik i Željka Cvijanović. Nemojte me pogrešno shvatiti, ovoga puta neće biti oprošteno nikome. Ne smijemo mi zakazati. Milorad Dodik i Željka Cvijanović pobjeđuju u Republici Srpskoj. Ne smije se desiti u Gacku da bude drugačiji rezultat”, naveo je Milović.

Pozvao je ljude na terenske aktivnosti kako bi se pobjeda bila sigurna.

“Nemojte da ukaljamo obraz, nemojte da mi uvijek budemo neki izuzetak”, dodao je Milović i zahvalio se Dodiku i Cvijanović za “sve što su uradili i što će tek uraditi”.

POGLEDAJTE VIDEO

Podijeli članak
4 komentara
  • Оооо госн.Миловићу!!!Како то мислите да Додик и Цвијановићка треба да побиједе у Гацку и коме то нема опроста?Госн.Миловићу ,говорите у своје име и у име тога какву ћете позицију добити од Додика,,,Ако однесе изборе у Гацку,,Што је нормалном човјеку и да помисли,неки се нажалост одваже и да кажу,без имало респекта.Шта мислите,да су овај народ овце,ставите звоно овну предводнику,водит ће их,а ,,овчице не треба да мисле куда и како.Јели то уцјењујете раднике који раде на Р и Те Гацко,то је постала устаљена пракса да сваке изборе радите на прљаво и кварно,да уцјењујете људе губитком посла,ако не гласају ,,како треба,,.Дали је можда Р и ТЕ приватно власништво Милорада Додика или је то мпжда фирма Вас и Вашег оца.Да ли цјелокупно радно становништво ради на Р и ТЕ?Имате ли људи на бироу рада,али шта Вас брига за те,нијесу Вам фамилија,а ни политички сарадници,па и не морају да раде.Доведите Требињце,Билећане,Невесињце….за пар стотина гласова.Дивим Вам се на ,,људској величини,,.Можда Вам је Додик обећао једну вилу,поред своје на Дедињу,шта је то за њега….нека пореских обвезника.срамота…..

  • Срамота наша да нам Срђан Миловић пријети,,Нема опроста,,Дотични господин живи у малом Гацку гдје се углавном сви међусобно познају,па се тако знају и његове,,Љубавне афере,,.Па откуд право да се прича о опросту?Жалосно је што се таквима дозволи да уопште нешто кажу,а не да уцјењују поштени Гатачки народ и омладину…..

  • Ovaj čovjek (Milović) je zalutao u vremenu i prostoru. Nego, nije problem što je on zalutao, već što su zalutali i oni koje on glorifikuje. Zašto to radi? Nesretnik i nesretnici su u zabludi (možda nije namjera? ) i nadaju se (svom) dobru u nesreći (drugih).

  • Šta reče jedna nemoralna veličina,dezerter, neznalica kao inženjer, korumpiran do uši, lažov, slagao za TE 2, sve slago što je obećao za Gacko kad su uzeli vlast, slago za vodovod, slagao za sportsku dvoranu. Doveo za direktora RiTE Gacko dezertera marionetu sa kojim upravlja kako hoće,izvršni direktor jedan kome je glavno zanimanje bilo vaganje kamiona sa ugljem a drugi pripravnik koji je više štete naneo rudniku nego koristi.
    Narode urazumi se glasajte za svoju budućnost na nama je velika odgovornost.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *