Bilećanin prijavljen policiji zbog nove polne ucjene

Autor: Direkt Aktuelno Crna hronika
1 minuta čitanja
Ilustracija

Bilećanin D.K, po drugi put za četiri dana, prijavljen je policiji zbog krivičnog djela polna ucjena. On je jutros prijavljen trebinjskoj policiji zbog uznemiravanja ženske osobe putem društvenih mreža.

Ilustracija

“Policijskoj stanici Trebinje je prijavljeno da lice inicijala D.К. duži vremenski period uznemirava jedno žensko lice putem društvenih mreža, na način da je slalo razne poruke uvredljivog sadržaja, uz prijetnju da će objaviti fotografije eksplicitnog sadržaja na kojim se nalazi to lice ako sa istim ne pristane na emotivnu vezu”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Trebinje.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružno javnog tužilaštva u Trebinju koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Polna ucijena“. Pripadnici Policijske stanice Trebinje preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ovog krivičnog djela.

Prije četiri dana, policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.K. počinilo krivično djelo „Polna ucjena“ i krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *